flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся круглий стіл на тему «Обговорення звіту за результатами опитування учасників судових проваджень щодо їх задоволеності якістю функціонування судів»

03 липня 2019, 16:37

 

Сьогодні, 03 липня 2019 року, в конференц-залі готельно-ресторанного комплексу «Миколаїв» відбувся круглий стіл на тему «Обговорення звіту за результатами опитування учасників судових проваджень щодо їх задоволеності якістю функціонування судів».

З привітальним словом перед учасниками заходу виступив керівник проекту «Опитування учасників судових проваджень щодо їх задоволеності якістю функціонування судів Одеської та Миколаївської областей» - Ізовіта Андрій, який зазначив, що даний проект, пов’язаний з оцінюванням якості функціонування судів саме учасниками судових проваджень. Проект є системним і пов’язаний з оцінюванням всіх судів як Одеської, так і Миколаївської областей.

На заході Марчук Альона, яка є заступником керівника вказаного проекту, презентувала звіт за результатами опитування учасників судових проваджень щодо їх задоволеності якістю функціонування судів Миколаївської області.

 

Після презентації звіту учасники заходу перейшли до обговорення його результатів та виявлення наявних проблем.

Участь у засіданні круглого столу взяли представники Миколаївського апеляційного суду, місцевих судів м. Миколаєва та ТУ ДСА в Миколаївській області.

            

Нагадаємо, що Громадською організацією «Міжнародна фундація розвитку», з 11 березня по 14 квітня 2019 року в Миколаївській області проводилася реалізація проекту «Опитування учасників судових проваджень щодо їх задоволеності якістю функціонування судів Одеської та Миколаївської областей». У опитуванні брали участь усі суди Миколаївщини у тому числі і Миколаївський апеляційний суд. Респондентам була надана можливість відповісти на питання та оцінити роботу суду за 5-ти бальною шкалою.

Детальніше можна ознайомитися за посиланням

Примітка

 Прес-служба Миколаївського апеляційного суду