flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Миколаївському апеляційному суді відбулись урочистості до Дня працівників суду!

17 грудня 2018, 16:15

     Сьогодні, 17 грудня 2018 року у Миколаївському апеляційному суді відбулись урочистості з нагоди Дня працівників суду, яке традиційно відзначають в Україні 15 грудня.

     Окрім суддів та працівників апарату суду в залі були присутні гості – переможці дитячого конкурсу малюнку «Суд майбутнього» запрошені для привітань та вручень нагород.

     З вітальною промовою перед присутніми у залі виступив голова Миколаївського апеляційного суду Міняйло М.П. «Всіх суддів, працівників апарату суду від щирого серця вітаю з нашим професійним святом – Днем працівників суду, святом людей, життєве кредо яких – боротися за справедливість, за ствердження Закону і Права, за честь і свободу людини» - з таких слів розпочав промову очільник суду.

    Після чого, голова суду М.П. Міняйло та в.о. керівника апарату О.О. Кузьменко нагородили найкращих апарату Миколаївського апеляційного суду, вручивши грамоти і подяки.

 

    Завершив свою вітальну промову очільник суду словами подяки учасникам конкурсу: «Окрім цього я хотів би відзначити, що сьогодні до нас завітали гості. Як ви знаєте, у нашоми суді цього року впеврше відбувся конкурс дитячого малюнку «Суд майбутнього».

    Цей конкурс приурочений до святкування Дня працівника суду   та  проведення Всеукраїнського тижня права, який відповідно до Указу Президента України проводиться щороку в тиждень, що включає 10 грудня - День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

    У конкурсі взяли участь понад 200 робіт, виконаних школярами від 1 до 11 класу».

    А на закінчення заходу грамотами та пам’ятними подарунками були нагороджені переможці конкурсу.

 

    Прес-служба Миколаївського апеляційного суду