flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Юрист року Миколаївщини»

17 грудня 2018, 15:30

     В п`ятницю, 14 грудня 2018 року в сесійній залі Миколаївської обласної ради відбулося урочисте вручення відзнак «Юрист року Миколаївщини».

     Традиційно, уже сьомий рік поспіль, на Миколаївщині вручається відзнака «Юрист року Миколаївщини», яка заснована ГО «Союз юристів Миколаївщини». Це обласна програма, яка покращує імідж області, сприяє зміцненню зв`язків між юристами державного і громадського секторів, органів місцевого самоврядування.

     Вручення відзнаки відбувається за підтримки Головного територіального управління юстиції в Миколаївській області щорічно в грудні під час Всеукраїнського тижня права, започаткованого Указом Президента України від 08 грудня  2008 року та приурочено до Дня прав людини.

    У нагородженні від Миколаївського апеляційного суду взяли участь член Ради відзнаки суддя-спікер - Галущенко Олександр Іванович та суддя Лівінський Ігор Володимирович та було вручено відзнаку «Юрист року Миколаївщини» начальнику відділу забезпечення автоматизованого розподілу судових справ та діловодства (канцелярія) – Комнатній Ользі Вікторівні.

     В цьому році вперше було нагороджено номінацію «Юрист Збройних сил України».

     Підтримали лауреатів і майбутні юристи, учні Миколаївського юридичного ліцею піснею «Я маю право».

 

     Прес-служба Миколаївського апеляційного суду