flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Початок роботи територіального управління ДБР обговорили у Миколаєві

13 грудня 2018, 14:24

    12 грудня 2018 року у місті Миколаєві  відбулась робоча нарада, присвячена обговоренню початку роботи територіального управління Державного бюро розслідувань, діяльність якого, буде поширюватись на Миколаївську, Одеську та Кіровоградську області.

     У заході взяли участь директор Державного бюро розслідувань Роман Михайлович Труба, представники Миколаївського територіального управління ДБР, очільник Миколаївського апеляційного суду Микола Павлович Міняйло, представники місцевої влади, правоохоронних органів та.

     Під час робочої наради голова Миколаївського апеляційного суду зазначив:

     - «я теж приєднуюсь, до привітань працівників, які пройшли конкурс та працюють у місті Миколаєві. Ну звичайно, їм буде важко на три області працювати, це однозначно. Але я думаю ви всі справитесь, команда у Вас боєздатна»

     «Апеляційному суду, особливо кримінальній палаті дуже важко, оскільки з 20 суддів вже півтора року працює тільки 5. На інші заходи, які мене запрошують я сам не ходжу, оскільки немаю можливості. Майже цілими днями знаходжусь у процесах» - додав очільник суду.

 

     У відповідь на це, директор Державного бюро розслідувань Роман Михайлович Труба зазначив:

    - «з приводу кількості суддів, це питання нам відомо та ми його вже вивчали. Є вже певні пропозиції щодо підняття та обговорення на певному рівні цього питання. У тому числі обговорюється збільшення кількості одиниць та їх заповнення».

 

 

     Прес-служба Миколаївського апеляційного суду