flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Миколаєві відзначили День місцевого самоврядування

05 грудня 2018, 16:20

    Сьогодні, у приміщенні Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії відбулись урочистості, присвячені Дню місцевого самоврядування в Україні, який відповідно до Указу Президента відзначають щорічно 7 грудня.

     У заході взяли участь голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко, голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко, міський голова Олександр Сенкевич, представники та ветирани органів місцевого, а також суддя-спікер Миколаївського апеляційного суду Галущенко Олександр Іванович.

    На початку заходу пролунав державний гімн та учасники заходу вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів АТО.

    Очільники області привітали працівників органів місцевого самоврядування та відзначили їх нагородами.

 

Від імені голови Миколаївського апеляційного суду, Миколи Павловича, прийміть вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування:

    «Реалії сьогодення вимагають від керівників місцевих рад, їх працівників, депутатів щоденної наполегливої роботи, направленої на підвищення рівня життя мешканців територіальних громад. На ваших плечах -  відповідальність за здійснення покладених на органи місцевого самоврядування повноважень та прийняті в їх межах рішення.

    Зичимо вам успіхів на професійній ниві, поваги та підтримки з боку громади.

    Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам сили та наснаги».

 

     Прес-служба Миколаївського апеляційного суду