flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено комплексне об'єктове тренування з питань цивільного захисту

19 травня 2023, 15:20

19 травня в Миколаївському апеляційному суді відбулося комплексне об'єктове тренування з питань цивільного захисту.

 В умовах воєнного стану навчання працівників діям у надзвичайних ситуаціях стає вкрай важливим і необхідним заходом. Тренування проведено з метою вдосконалення злагодженості та оперативності в роботі керівництва суду, суддів та працівників апарату щодо дій при виникненні надзвичайних ситуацій:
- відпрацювання дій при артилерійському обстрілі та виникненні пожежі в приміщеннісуду,
- надання домедичної допомоги умовно постраждалому.

В ході навчання усі учасники заходу удосконалили та отримали практичні навички щодо необхідності дій під час артилерійського обстрілу та виникненні пожежі.

В суді змодельовано ситуацію артилерійського обстрілу та продемонстровано план дій персоналу. Проводилася евакуація працівників суду з приміщення у зв’язку з артобстрілом, рятування потерпілого та надання першої домедичної допомоги, а також гасіння пожежі спецзасобами.

          Проведені об’єктові тренування показали належний рівень відпрацьованості дій усіх учасників у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Відпрацьовані елементи дали змогу сформувати практичні навички при повідомленні про загрозу, а також продемонструвати весь комплекс робіт з ліквідації пожежі задля збереження і захисту здоров’я та життя.