flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Миколаївському апеляційному суді відбулися тактико-спеціальні навчання

24 вересня 2020, 14:59

23 вересня 2020 року в приміщенні Миколаївського апеляційного суду відбулися тактико-спеціальні навчання з відпрацювання спільних дій співробітників ТУ Служби судової охорони в Миколаївській та Одеській областях, працівників Головного управління Національної поліції в Миколаївській області та військовослужбовців військової частини 3039 Національної гвардії України.

Навчання мали на меті тренування своєчасного реагування на ризики та ускладнення під час проведення акцій протесту біля судових установ, резонансних судових засідань, підтримання громадського порядку та забезпечення безпеки учасників судового процесу.

До участі у заході були залучені і працівники відділу служби судових розпорядників Миколаївського апеляційного суду.

На практиці співробітники зазначених органів закріпили алгоритм реагування у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, удосконалили навики командної роботи задля припинення порушень громадського порядку в суді та недопущення проявів неповаги.

Під час заходу всі співробітники використовували засоби особистої безпеки, відповідно до правил карантинного режиму проти поширення респіраторного коронавірусного захворювання COVID-19.