flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники Миколаївського апеляційного суду прийняли участь у семінарі спрямованому на розробку плану спільних дій щодо попередження і протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі

16 вересня 2020, 14:26

15 вересня 2020 року відбувся семінар на тему: «Розробка Плану спільних дій з розбудови муніципальної системи попередження і протидії домашньому насильству за ознакою статі».

З привітаннями та вступним словом перед запрошеними виступила Ганна Карпеченкова, яка є експертом ФН ООН в Україні. Далі слово було надано Наталі Зимівець, теж експерту ФН ООН в Україні.

Після вступних промов учасникам заходу була представлена коротка презентація Концепція «Міста, вільні від насильства». Як зазначила Ганна, місто Миколаїв є одним з 15 міст, яке було відібране для підтримки програми на 2020-2021 рр. задля розбудови міст вільних від домашнього насильства та насильства за ознакою статі. Також були окреслені ключові елементи «Міста, вільного від насильства» за принципом 4 Р.

Далі гості заходу були розподілені на невеличкі групи для ближчого знайомства та колективної роботи над розробкою Плану спільних дій з розбудови муніципальної системи попередження і протидії домашньому насильству за ознакою статі.