flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Додано нові шаблони заяв електронного кабінету користувача підсистеми «Електронний суд»

10 вересня 2020, 09:47

Відповідно до повідомлення Державного підприємства «Інформаційні судові системи», розміщеного на сторінці у соціальній мережі «Фейсбук», до переліку шаблонів заяв електронного кабінету користувача підсистеми «Електронний суд» додано нові шаблони та внесено зміни до існуючих шаблонів:

Первинні заяви:

  1. Універсальний шаблон «Позовна заява» (Цивільне судочинство, Господарське судочинство, Адміністративне судочинство);
  2. Позовна заява про визнання неправомірним та скасувати рішення тендерного комітету (Адміністративне судочинство);
  3. Позовна заява про скасування постанови по справі про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі (Адміністративне судочинство);
  4. Заява про скасування тимчасового обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України (Цивільне судочинство).
  5. Позовна заява про встановлення сервітуту (Цивільне судочинство)

Вторинні заяви:

  1. Універсальний шаблон «Клопотання» (Цивільне судочинство, Господарське судочинство, Адміністративне судочинство, Кримінальне судочинство, Адміністративні правопорушення).
  2. Заява про встановлення або зміну способу або порядку виконання судового рішення (Адміністративне судочинство).

Внесено зміни до наступних шаблонів:

  1. Заява про видачу виконавчого документа на примусове виконання рішення третейського суду (Господарське судочинство) – змінено юрисдикцію суду;
  2. Позовна заява про визнання протиправною та скасування постанови про адміністративне правопорушення (Адміністративне судочинство) – додано крок «Інші учасники».
  3. Позовна заява про оскарження постанови у справі про адміністративне правопорушення у сфері дорожнього руху, зафіксовані не в автоматичному режимі (Адміністративне судочинство) – додано крок «Інші учасники».
  4. Позовна заява про стягнення заробітної плати за час затримки виконання рішення суду (Адміністративне судочинство) – змінено юрисдикцію суду.
  5. Позовна заява про застосування наслідків недійсності нікчемного правочину (Господарське судочинство) додано обов’язковість наявності сторони – Відповідача.
  6. Позовна заява про оскарження постанови у справі про адміністративне правопорушення у сфері дорожнього руху, зафіксовані не в автоматичному режимі (Адміністративне судочинство) - на кроці «інші учасники» додано тип«Відповідач» для коректного заповнення шаблону (відповідно до позицій судів).
  7. Заява про перегляд судового рішення за виключними обставинами (Цивільне, Господарське, Адміністративне судочинство) – помилка у назві шаблону, а саме, «виклЮчними» замість «виключеними».
  8. Заява про встановлення або зміну способу та порядку виконання судового рішення (Цивільне та Господарське судочинство) - змінено назви, приведено у відповідність один одному, додано крок «Інші учасники».

         

Джерело: Офіційна сторінка ДП ІСС "Електронний суд"