flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про розгляд запитів на публічну інформацію, надісланих до апеляційного суду у червні 2020 року

02 липня 2020, 11:04

Упродовж червня 2020 року до Миколаївського апеляційного суду надійшло 3 запити, в яких запитувачі посилались на право доступу до інформації, гарантоване Законом України «Про доступ до публічної інформації».

 

 Інформацію надано на запити, які стосувалися відомостей, що знаходяться у володінні Миколаївського апеляційного суду,  зокрема:

- щодо розгляду апеляційної скарги в інтересах обвинуваченої в частині продовження строку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою;

- щодо суддів Апеляційного суду Миколаївської області, які були призначені та здійснювали повноваження слідчих суддів протягом 2014-2016 років;

- щодо залучення судом перекладачів (сурдоперекладачів) за період з 2017 року по теперішній час та сум витрачених коштів за надання послуг перекладачів (сурдоперекладачів).

 

За результатами розгляду зазначених запитів апеляційним судом була надана повна та обґрунтована відповідь, у строки, передбачені Законодавством.

 

Крім того, протягом червня 2020 року працівниками відділів забезпечення діяльності судових палат, відділом із забезпечення діяльності керівництва суду  в телефонному режимі надавались відповіді на усні запити на публічну інформацію.

Зазначені запити стосувалися, зокрема, строків та порядку розгляду справ у Миколаївському апеляційному суді, порядку оскарження судових рішень та строків, графіку та порядку прийому громадян керівництвом суду тощо.