flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися урочисті збори з нагоди державного свята – Дня Конституції України

26 червня 2020, 15:25

Сьогодні в Миколаївському апеляційному суді відбулися урочисті збори з нагоди державного свята – Дня Конституції України.

Голова апеляційного суду Микола Міняйло звернувся до колективу із вітальною промовою, у якій висловив слова вдячності кожному за сумлінну щоденну працю на благо країни для забезпечення конституційних прав, свобод та законних інтересів людини і громадянина.

Основний Закон України – це важливий фактор консолідації нашого суспільства, збереження в ньому громадянської злагоди, миру і стабільності. Усі ми прагнемо жити у квітучій країні, де кожен має можливість гідно працювати та відпочивати, але ніхто, крім нас самих, не зробить Україну суверенною, міцною, вільною й соціальною державою.

Окремо Голова суду наголосив на важливості усвідомлення того, яку державницьку цінність несе в собі Конституція України як мірило для самоідентифікації українців, як символ української державності. Голова суду згадав буремні часи, в яких приймалася Конституція та виборювалося право жити за своїм Основним Законом у своїй незалежній державі. Закликав цінувати здобутки та працювати над їх подальшим утвердженням.

В продовження урочистостей, кращих працівників апарату суду було відзначено грамотами та подяками.