flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про розгляд запитів на публічну інформацію, надісланих до апеляційного суду у лютому 2020 року

05 березня 2020, 14:10

Упродовж лютого 2020 року до Миколаївського апеляційного суду надійшло 5 запитів, в яких запитувачі посилались на право доступу до інформації, гарантоване Законом України «Про доступ до публічної інформації».

 

 Інформацію надано на запити, які стосувалися відомостей, що знаходяться у володінні Миколаївського апеляційного суду,  зокрема:

- про виплату головним спеціалістам з (інформаційних технологій) доплат передбачених постановою КМУ від 24 травня 2017 року №358;

- щодо розміру середньої суддівської винагороди суддів, посадовий оклад та середній розмір оплати праці керівників апарату тощо;

- щодо складання суддівської присяги суддями Миколаївського апеляційного суду;

- щодо статистичних даних по кількості поданих апеляційних скарг на ухвали слідчих суддів Первомайського міськрайонного суду, суддів, які розглядали ці скарги, строки та результати розгляду таких скарг;

- щодо дати розгляду справи про притягнення громадянина до адміністративної відповідальності за вчинене адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 212-3 КУпАП.

За результатами розгляду зазначених запитів апеляційним судом була надана повна та обґрунтована відповідь, у строки, передбачені Законодавством.

 

Крім того, протягом лютого 2020 року, головою Миколаївського апеляційного суду, під час особистого прийому, були надані  обґрунтовані відповіді на усні запити, а також працівниками відділів забезпечення діяльності судових палат, відділом із забезпечення діяльності керівництва суду  в телефонному режимі надавались відповіді на усні запити на публічну інформацію.

Зазначені запити стосувалися, зокрема, строків та порядку розгляду справ у Миколаївському апеляційному суді, порядку оскарження судових рішень та строків, графіку та порядку прийому громадян керівництвом суду тощо.