flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про розгляд запитів на публічну інформацію, надісланих до апеляційного суду у листопаді 2019 року

06 грудня 2019, 09:12

   Упродовж листопада 2019 року до Миколаївського апеляційного суду надійшло 2 запити, в яких запитувачі посилались на право доступу до інформації, гарантоване Законом України «Про доступ до публічної інформації».

 

   У першому запиті журналіст просив надати інформацію щодо переліку присяжних, які відвідували судові засідання в період 2017-2019 року та надати інформацію у яких судових справах фігурував та фігурує суд присяжних.

   У другому запиті адвокатка просила надати інформацію про надання дозволів на проведення негласних слідчих (розшукових) дій в рамках одного із кримінальних проваджень.

   За результатами розгляду зазначених запитів апеляційним судом була надана повна та обґрунтована відповідь, у строки, передбачені Законодавством.

 

   Крім того, протягом листопада 2019 року, головою Миколаївського апеляційного суду, під час особистого прийому, було надано відповіді на усі усні запити, а також працівниками відділів забезпечення діяльності судових палат, канцелярією, а також відділом забезпечення діяльності керівництва суду у телефонному режимі надавались відповіді на усні запити на публічну інформацію.

   Ці запити стосувалися, зокрема, порядку розгляду справ у Миколаївському  апеляційному суді, порядку оскарження судових рішень судів апеляційної інстанції, графіку й порядку прийому громадян, у тому числі керівництвом апеляційного суду, руху і результатів розгляду конкретних справ тощо.