flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новим очільником ТУ ДСА України у Миколаївській області став Олексій Сальніков

25 жовтня 2019, 15:32

   25 жовтня 2019 року на базі Миколаївського апеляційного суду відбулася розширена нарада за участю голови ДСА України Зеновія Холоднюка з головами, суддями та керівниками апаратів апеляційного та місцевих судів Миколаївської області, а також представниками Територіального управління ДСА України у Миколаївській області.

 

   З вступним словом перед присутніми в залі виступив голова Миколаївського апеляційного суду Микола Міняйло, який привітавши присутніх зазначив: «Зеновій Холоднюк у стінах нашого суду вже не вперше чого не можна сказати про Олексія Олександровича. Думаю наша зустріч буде супроводжуватись конструктивним діалогом, а після цієї зустрічі між нами буде і надалі продовжуватись плідна співпраця» .

 

   Під час наради Голова ДСА України окреслив основні зміни та новації, що відбудуться у судовій системі щодо діяльності органів суддівського врядування та представив працівникам системи правосуддя Миколаївщини нового начальника Територіального управління ДСА України у Миколаївській області Олексія Сальнікова.

 

   «Важливе завдання для ДСА на сьогодні – забезпечення судів приміщеннями. Продовжуємо роботу із забезпечення судів новими якісними приміщеннями, які б повною мірою відповідали уявленню про Будинок правосуддя», – зазначив Зеновій Холоднюк. 

   Голова ДСА України надав відповіді на запитання суддів щодо актуальних питань забезпечення діяльності судів.

 

   Закінчуючи нараду Микола Міняйло зазначив: «Дякую всім хто сьогодні завітав до нас. Говорячи від імені нашого колективу, хочу зазначити, що співпраця з Територіальним управлінням ДСА України у Миколаївській області була злагоджена, конструктивна та завжди був діалог. Я маю надію на подальшу спільну та плідну співпрацю, яка буде спрямована на відновлення довіри громадян до системи правосуддя».