flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Миколаєві відбулась обласна спартакіада «Сила духу»

14 червня 2019, 13:41

   Сьогодні, 14 червня 2019 року, Миколаївським міським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області відбулась VІІ обласна спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу».

  Захід проведено з метою підтримки цілеспрямованості потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації в суспільстві та залучення громадськості до проблем потерпілих на виробництві.

   Вже сьомий рік поспіль у спартакіаді беруть участь команди з Миколаївщини, цей рік не став виключенням. Цьогоріч, у змаганнях прийняли участь вісім команд із всіх куточків Миколаївщини. Окрім учасників змагань, у заході взяли участь і запрошені гості, у тому числі і представники Миколаївського апеляційного суду.

   Учасники боролися за звання найкращих у таких іграх, як: шахи, настільний теніс, дартс, бомбаскеті, армреслінгу та гирьовому спорті.

   Так, учасники змагань продемонстрували спортивний дух, спритність та наполегливість у здобутті перемоги. На території спортивного комплексу панував дух здорового суперництва та спортивного братерства. Люди, які змагалися у різних видах спорту, звикли перемагати  біль, відчай і слабкість, а тому достеменно можна сказати, що тут перемагала не сила м’язів, а сила духу.

 

 

Прес-служба Миколаївського апеляційного суду