flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Миколаївським апеляційним судом вчергове проведено семінар для суддів місцевих судів та області

31 травня 2019, 14:51

   Сьогодні, 31 травня 2019 року, Миколаївський апеляційний суд провів плановий семінар для суддів місцевих судів міста Миколаєва та Миколаївської області.

   Перед присутніми в залі з вітальною промовою виступив очільник суду Міняйло М.П. та звернув увагу суддів на необхідність своєчасного направлення матеріалів досудового розслідування до суду апеляційної інстанції.

   Далі слово було надано заступнику голови Миколаївського апеляційного суду Гулому В.П., який детально зупинився на практиці Великої Палати Верховного Суду щодо розгляду кримінальних проваджень. Проаналізував процесуальні помилки, які найбільше допускаються суддями під час розгляду кримінальних справ.

   І на завершення заходу перед присутніми виступив заступник голови Миколаївського апеляційного суду Лівінський І.В., який проаналізував практику Верховного Суду  та Великої палати Верховного Суду щодо розгляду цивільних справ.

   Крім цього, на зазначений захід до Миколаївського апеляційного суду був запрошений завідувач Миколаївського відділення Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз Салтиков О.С. та розповів про види експертиз, що проводяться їхнім інститутом.

 

   Прес-служба Миколаївського апеляційного суду