flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про розгляд запитів на публічну інформацію протягом квітня 2019 року

06 травня 2019, 14:30

   Упродовж квітня 2019 року до Миколаївського апеляційного суду надійшов 1 запит електронною поштою, в якому запитувач посилався на право доступу до інформації, гарантоване Законом України «Про доступ до публічної інформації».

   У запиті особа просила надати список суддів із зазначенням адміністративних посад, а також суддів спікерів та прес-секретаря. За результатами розгляду апеляційним судом була надана повна та обґрунтована відповідь, у строки, передбачені Законодавством.

  Крім того, протягом квітня 2019 року, головою Миколаївського апеляційного суду, під час особистого прийому, було надано відповіді на усі усні запити, а також працівниками відділів забезпечення діяльності судових палат, канцелярією, а також відділом забезпечення діяльності керівництва суду у телефонному режимі надавались відповіді на усні запити на публічну інформацію.

  Ці запити стосувалися, зокрема, порядку розгляду справ у Миколаївському  апеляційному суді, порядку оскарження судових рішень судів апеляційної інстанції, графіку й порядку прийому громадян, у тому числі керівництвом апеляційного суду, руху і результатів розгляду конкретних справ тощо.