flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Миколаївщині презентували книгу «Ті, що пройшли крізь вогонь»

16 квітня 2019, 16:15

   16 квітня 2019 року в приміщенні палацу культури головного управління Національної поліції відбулась презентація третьої книги, присвяченої участі жителів Миколаївщини в антитерористичної операції - «Ті, що пройшли крізь вогонь».

   У заході взяли участь представники місцевих органів, громадських організацій, військовослужбовці, студентська молодь та представники Миколаївського апеляційного суду.

   Видання підготовлено до друку фахівцями Обласного центру пошукових досліджень та редакційно-видавничої діяльності у рамках виконання заходів Комплексної програми увічнення пам’яті учасників антитерористичної операції, жертв воєн та політичних репресій у Миколаївській області на 2017-2020 роки.

   Книга «Ті, що пройшли крізь вогонь» є логічним продовженням попередніх двох видань «Миттєвості війни», «Дороги війни» та містить біографічні нариси про військовослужбовців, які загинули під час протистояння російській агресії в Криму та на сході країни, спогади наших земляків – учасників антитерористичної операції, нариси про бойовий шлях військових підрозділів, що дислокуються на Миколаївщині, матеріали про участь в АТО медиків, діяльність військових капеланів, волонтерський рух.

   Книга вийшла накладом 1000 примірників та містить більше 550 сторінок. 

 

    Прес-служба Миколаївського апеляційного суду