flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники Миколаївського апеляційного суду взяли участь у презентації 16 тому видання «Книга Пам’яті України. Миколаївська область»

22 березня 2019, 16:21

   21 березня 2019 року в приміщенні Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулася презентація 16 тому видання «Книга Пам’яті України. Миколаївська область».

   Видання підготовлено до друку фахівцями Обласного центру пошукових досліджень та редакційно-видавничої діяльності у рамках виконання заходів Комплексної програми увічнення пам’яті учасників антитерористичної операції, жертв воєн та політичних репресій у Миколаївській області на 2017-2020 роки.

   Шістнадцятий том Книги Пам’яті України – це результат кропіткої роботи колективу істориків, науковців. Видання містить матеріали та документи з архівів Німеччини про примусову працю миколаївських остарбайтерів на суднобудівному заводі Бремена.

   Окремий розділ присвячений списку мирних жителів міста Миколаєва та Миколаївської області, які були вивезені на примусові роботи до Німеччини та інших країн у роки Другої світової війни.

   У заході взяли участь керівники облдержадміністрації, наукових у культурних установ міста, представники громадських організацій, миколаївські науковці, краєзнавці, вчителі, студентська молодь та представники Миколаївського апеляційного суду.

 

   Прес-служба Миколаївського апеляційного суду