flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про розгляд запитів на публічну інформацію, надісланих до апеляційного суду у лютому 2019 року

11 березня 2019, 11:02

   Упродовж лютого 2019 року до Миколаївського апеляційного суду надійшов 1 запит, в якому запитувач посилались на право доступу до інформації, гарантоване Законом України «Про доступ до публічної інформації».

    У запиті «Судово-юридична газета» просила надати коментарі на питання пов’язані із впровадженням в усіх судах Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи та підготовкою судами зауважень до проекту ЄСТІС.

    За результатами розгляду зазначеного запиту апеляційним судом була надана повна та обґрунтована відповідь.

    Крім того, протягом лютого 2019 року, головою Миколаївського апеляційного суду, під час особистого прийому, було надано відповіді на усі усні запити, а також працівниками відділів забезпечення діяльності судових палат, канцелярією, а також відділом забезпечення діяльності керівництва суду у телефонному режимі надавались відповіді на усні запити на публічну інформацію.

    Ці запити стосувалися, зокрема, порядку розгляду справ у Миколаївському  апеляційному суді, порядку оскарження судових рішень судів апеляційної інстанції, графіку й порядку прийому громадян, у тому числі керівництвом апеляційного суду, руху і результатів розгляду конкретних справ тощо.