flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Миколаївському апеляційному суді відбулися урочистості з нагоди 8 березня!

07 березня 2019, 14:58

   Сьогодні, у Миколаївському апеляційному суді відбулись урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня, яке традиційно відзначають в Україні – 8 березня.

   «Від імені чоловічої частини нашого колективу вітаю вас, чарівні жінки,  із святом весни – 8 березня. Свято 8 березня неймовірно вдало збіглось із початком найбільш прекрасної пори року весни. Бажаю вам від щирого серця міцного здоров'я, нев'янучої молодості та багато взаємного кохання!» – з такими словами очільник суду звернувся до присутніх.

   Наприкінці привітань Міняйло Микола Павлович побажав жінкам: «надалі бути музами, натхненням для своїх чоловіків та берегинями сімейного вогнища, душею родини. Ви завжди були, є і будете кращою стороною усього прекрасного на цій планеті! Від усієї душі приєднуюсь до всіх привітань, які Вас очікують завтра та ще раз бажаю здійснення усіх ваших мрій».

   Також до привітань долучились заступники голови Миколаївського апеляційного суду: Гулий Володимир Петрович та Лівінський Ігор Володимирович.

   Крім того,  хореографічна студія «Пірует», колектив «ART EMOTION», юридичний ліцей, Інструментальний ансамбль Миколаївського коледжу культури і мистецтв «MKProject» під керівництвом Миколи Морозинського та діти працівників суду привітали жіночий колектив.

  

      

 

 

   Прес-служба Миколаївського апеляційного суду