flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися збори працівників апарату Миколаївського апеляційного суду

25 лютого 2019, 11:42

    22 лютого 2019 року в Миколаївському апеляційному суді відбулися збори працівників апарату. Головуюча  зборів в.о. керівника апарату суду Кузьменко О.О. доповіла щодо змісту Правил внутрішнього службового (трудового) розпорядку суду та Положення про апарат Миколаївського апеляційного суду.

    Окремо зупинилась на новелах даних Правил та Положення, а саме – порядку надання додаткових відпусток помічникам суддів за особливий характер праці, пов`язаної з роботою на персональному комп`ютері відповідно до п. 18 Положення про помічника судді та ін.

    Далі виступила в.о. начальника відділу з питань персоналу та організаційної роботи Церковна І.В., яка звернула увагу присутніх на своєчасне подання державними службовцями декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік та надання повного переліку копій документів для формування особових справ.

    Наприкінці в. о. керівника апарату суду з`ясувала стан проведення роботи щодо сканування справ, вислухала питання та пропозиції.

 

Прес-служба Миколаївського апеляційного суду