flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Миколаєві відбулось публічне звітування системи безоплатної правової допомоги за 2018 рік

29 січня 2019, 15:04

    Сьогодні, 29 січня 2019 року у місті Миколаєві відбулось публічне звітування системи безоплатної правової допомоги Миколаївщини за 2018 рік.

    У заході взяли участь директор регіонального та представники місцевих центрів з надання безоплатної правової допомоги Миколаївщини (далі – БВПД), представники Миколаївського апеляційного суду, громадськості, ЗМІ та інші запрошені гості.

    З вітальним словом виступила директор регіонального центру з надання БВПД у Миколаївькій області – Наталія Гнатуша, яка розповіла про систему надання БВПД на Миколаївщині та ключові показники кількості осіб, які звернулись за безоплатною правовою допомогою упродовж 2018 року, питання з якими ці особи звернулись та про меморандуми щодо співпраці укладені у минулому році.

    Також, значна увага заходу була приділена новелі БВПД кінця 2018 року, а саме «сімейним радникам», які є волонтерами, що допомагають іншим людям захищати свої права у галузі сімейного права.

    На завершення свого виступу Наталія Гнатуша звернула увагу присутніх на плани та пріоритети системи БВПД на 2019 рік.

    Також, досягненнями за 2018 рік поділились директори Першого, Другого та Вознесенського місцевих центрів з надання БВПД.

 

    Прес-служба Миколаївського апеляційного суду