flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулись чергові навчання в Миколаївському апеляційному суді

30 листопада 2018, 14:39

    30 листопада 2018 року в приміщенні Миколаївського апеляційного суду відбулися чергові навчання для суддів місцевих судів м. Миколаєва та Миколаївської області. Вказаний захід був присвячений змінам у  законодавстві.

    Розпочав семінар заступник голови Миколаївського апеляційного суду Лівінський І.В., який розповів про свою участь у форумі в м. Києві та ознайомив суддів із змістом листів ДСА та Національної школи суддів. Лівінський І.В. звернув увагу суддів на правильність оформлення судової справи, розгляд справ із обов`язковим належним повідомленням учасників справи, що перебування суддів у нарадчій кімнаті у вихідні дні є порушенням. Також надав суддям перелік постанов ВС для урахування в своїй професійній діяльності.

   Продовжив семінар голова Миколаївського апеляційного суду Міняйло М.П., який виступив із промовою щодо організаційних питань та надав поради стосовно ухвалення рішень і вироків, а також поради щодо усунення суддями певних недоліків у своїй професійній діяльності для ефективного проходження ними кваліфікаційного оцінювання.

    Далі заступник голови Миколаївського апеляційногосуду Гулий В.П. наголосив на внесенні змін до КПК України та рекомендував звернути увагу суддів на деякі постанови та рішення КС.

 

 

    Прес-служба Миколаївського апеляційного суду