flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Миколаївського апеляційного суду взяла учать у тренінгу

28 листопада 2018, 09:01

 26–27 листопада 2018 року Національна школа суддів України за підтримки проекту Програми Ради Європи та Європейського Союзу «Партнерство заради належного врядування» Проект «Боротьба з корупцією в Україні» проводила тренінг для тренерів на тему: «Судова практика при проведенні негласних слідчих (розшукових) дій у  кримінальних провадженнях щодо корупційних злочинів».

   У вказаному заході взяла участь суддя Миколаївського апеляційного суду Кушнірова Тетяна Бабиківна.

   Цей тренінг є дуже актуальним у контексті застосування судового контролю за дотриманням фундаментальних прав та свобод, які обмежуються при ухваленні рішень та проведенні негласних слідчих (розшукових) дій.

  Програма заходу включала представлення напрацьованих матеріалів дводенного курсу, що складався з міні - лекцій, модерованих дискусій,  експрес – опитувань та практичних завдань.

  Протягом двох днів учасники розглядали питання щодо особливостей судового контролю при проведенні негласних слідчих (розшукових) дій, досліджували поняття судового контролю, розглядали види негласних слідчих (розшукових) дій та їх процесуальне оформлення.

  Звернено увагу учасників заходу на міжнародні стандарти забезпечення прав людини при проведенні негласних слідчих (розшукових) дій, а також розглянуто проблемні питання щодо ключових аспектів розгляду клопотань про дозвіл на проведення негласних слідчих (розшукових) дій.

   Прес-служба Миколаївського апеляційного суду