flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудеться перегляд запобіжного заходу щодо підозрюваної у збуті наркотичного засобу

13 листопада 2018, 17:11

    До Миколаївського апеляційного суду надійшла апеляційна скарга захисника Ліпатова С.В. в інтересах підозрюваної О. на ухвалу слідчого судді Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області.

    Ухвалою слідчого судді до підозрюваної О. застосовано запобіжний захід в вигляді тримання під вартою до 20 грудня 2018 року включно.

    Так, підозрювана О. та ще двоє осіб підозрюються у тривалому збуті наркотичного засобу «ширка», який містить у своєму складі особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено.

 

    Органами досудового розслідування вона підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила один із злочинів, передбачених статтями 308-310, 312, 314, 315, 317 цього Кодексу, або із залученням неповнолітнього, а також збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у місцях, що призначені для проведення навчальних, спортивних і культурних заходів, та в інших місцях масового перебування громадян, або збут чи передача цих речовин у місця позбавлення волі, або якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах чи особливо небезпечні наркотичні засоби або психотропні речовини.

    Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна

 

    Розгляд справи відбудеться 14 листопада 2018 року о 08.30 год.

 

    Миколаївський апеляційний суд завжди сприяє журналістам у виконанні ними своїх професійних обов’язків.

    За більш детальною інформацією по справі: прес-служба суду Хомин Юлія Михайлівна - тел. (0512) 50-17-20.

 

     Прес-служба Миколаївського апеляційного суду