flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Миколаївському апеляційному суді відбувся семінар із питань забезпечення захисту інформації

18 жовтня 2018, 13:50

    Сьогодні, 18 жовтня 2018 року у Миколаївському апеляційному суді відбувся семінар, у якому взяли участь судді Миколаївського апеляційного суду та місцевих загальних судів. Від Миколаївського апеляційного суду участь приймав заступник голови суду Лівінський Ігор Володимирович.

   У рамках семінару судді пройшли курс навчання з питань нормативного забезпечення захисту інформації та порядку захисту інформації в інформаційно- телекомунікаційних системах.

    Даний захід організовано Державною судовою адміністрацією України спільно з Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України.

    Лекторами виступили представники Управління Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в Миколаївській області.

    Головний інспектор із захисту Управління -   Майданюк Павло Володимирович наголосив на основних завданнях служби щодо захисту інформації, системах захисту інформації та нормативного забезпечення, а також на об’єктах та суб’єктах захисту.

   У свою чергу, головний спеціаліст Кравцов Кирило Роландович розповів учасникам семінару про класи автоматизовиних систем, компоненти системи захисту інформації, ознаки та класифікацію порушень у сфері захисту інформації, а також про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення у сфері технічного захисту інформації.

   Наприкінці  семінару представники управління надали вичерпні відповіді на запитання суддів.

   По завершенні заходу учасники семінару висловили взаємну подяку за корисну інформацію. У свою чергу, лектори висловили свої сподівання, що знання здобуті під час заходу будуть у нагоді слухачам у подальшій роботі.

 

    Прес-служба Миколаївського апеляційного суду