flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Миколаївському апеляційному суді відбулось засідання у справі «2 травня»

05 жовтня 2018, 15:02

Сьогодні, 05 жовтня 2018 року о 10.00 год., відбулось чергове засідання по справі «2 травня», в якому колегія суддів розглянула питання про застосування приводу до осіб, які були завчасно повідомлені про дату та час розгляду справи. Семеро із 19 виправданих ще жодного разу не прибували на судові засідання, які призначались та при цьому не повідомляли про вагомі причини неявки.

У зв’язку з неявкою осіб на судові засідання розгляд справи неодноразово, а саме 7 раз відкладався.

Заслухавши думку учасників судового розгляду, Миколаївським апеляційним судом постановлено ухвалу про застосування приводу до таких виправданих, як: Альошин О.А., Власенко В.С., Зайцев О.І., Рудик С.М., Сакауков М.В., Суханов О.М. та Шапка О.В..

Наступне судове засідання відбудеться об 11.00 год., 12 листопада 2018 року.

Нагадаємо, що у провадженні Апеляційного суду Миколаївської області знаходиться кримінальне провадження за апеляційною скаргою прокурора відділу прокуратури Одеської області Купріної І.В. на вирок Іллічівського міського суду Одеської області від 18 вересня 2017 року відносно Альошина О.А., Власенка В.С., Глізнуци С.А., Грищука Є.В., Гулія Є.Б., Дзюбенка О.О., Довженкова С.О., Ємелянова М.І., Зайцева О.І., Зібницького В.В., Ковшова П.В., Корчинського С.М., Мефьодова Є.І., Михайлова В.Г., Романюка В.В., Рудика С.М., Сакаукова М.В., Шапки О.В., яким останніх виправдано за ч.2 ст. 294 КК України, та Суханова О.М. виправдано за ч.2 ст.294, ч.2 ст.263 КК України, у зв'язку з недоведеністю, що кримінальне правопорушення вчинене обвинуваченими.

 

 Прес-служба Миколаївського апеляційного суду