flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На шляху до відновлення роботи Снігурівського районного суду Миколаївської області

23 лютого 2023, 10:18

Від початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України деякі суди України опинилися під окупацією. В числі цих судів і Снігурівський районний суд Миколаївської області, який зазнав пошкоджень та наслідків проникнення в приміщення військових рф.

Голова Миколаївського апеляційного суду Ігор Лівінський, т.в.о.начальника територіального управління Державної судової адміністрації в Миколаївській області Олександр Стасюк, начальник ТУ Служби судової охорони у Миколаївській області полковник Служби судової охорони Андрій Левицький та заступник начальника ТУ Служби полковник Служби судової охорони Ігор Кирник відвідали Снігурівський районний суд, який знаходиться на сьогодні на деокупованій території південного регіону. До участі в заході приєдналося й керівництво другого відділення поліції Баштанського районного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області.

Основними питаннями, які вирішували під час робочої зустрічі, стали відновлення роботи суду та взяття під захист приміщень цього суду співробітниками Службою судової охорони.

Учасники заходу окреслили низку актуальних проблемних питань діяльності та можливі шляхи їх вирішення.