flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судових засідань

27 липня 2022, 21:00

Миколаївський апеляційний суд повідомляє, що перенесені всі цивільні та кримінальні справи, та справи про адміністративні правопорушення, призначені до розгляду на 28-29 липня 2022 року.
Про дату та час розгляду справ буде повідомлено додатково.
Стежте за новинами на наших інформаційних ресурсах.
Будь- які заяви учасників кримінального провадження, проваджень у цивільних справах та справах про адміністративні правопорушення мають бути викладені в письмовій формі та надіслані на офіційну електронну адресу суду:
inbox@mka.court.gov.ua (за наявності електронного цифрового підпису);
через особистий кабінет в підсистемі «Електронний суд»; засобами поштового зв’язку (вул. 68 Десантників, 2, м. Миколаїв, 54005);
через скриньку для кореспонденції, яка встановлена біля посту Служби судової охорони Миколаївського апеляційного суду.
Крім того, Миколаївським апеляційним судом здійснюється реєстрація та авторозподіл відповідних процесуальних документів, а також реєстрація та розгляд звернень громадян, адвокатських запитів та запитів про доступ до публічної інформації.
Відділом забезпечення автоматизованого розподілу судових справ та діловодства (канцелярія) протягом робочого дня здійснюватиметься у разі можливості:
- приймання та опрацювання вхідної кореспонденції, що доставляється АТ «Укрпошта», по надходженню;
- приймання та опрацювання іншої кореспонденції, яка надходить в електронному вигляді на електронну адресу Миколаївського апеляційного суду inbox@mka.court.gov.ua.
З метою забезпечення безпеки учасників судових процесів і відвідувачів судів тимчасово припинено:
❌виконання доручень судів України щодо організації судового засідання в режимі відеоконференції з Миколаївським апеляційним судом;
❌особистий прийом громадян керівництвом суду;
❌обмежується допуск у приміщення суду осіб, які не є учасниками судових засідань, а також самостійне переміщення таких осіб по приміщенню та території суду.
✅Надалі Миколаївський апеляційний суд інформуватиме громадян про будь-які зміни в організації своєї процесуальної діяльності!
Мирного неба усім нам! Слава Україні!