flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В.о. керівника апарату Миколаївського апеляційного суду отримала відзнаку «Юрист року Миколаївщини»

10 грудня 2021, 20:09

Сьогодні, 10.12.2021 року в Миколаївській обласній раді відбулося нагородження лауреатів 10-річниці відзнаки «Юрист року Миколаївщини».

Врученя відзнаки приурочене до Міжнародного Дня прав людини (річниці ухвалення Генеральною Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини в 1948 р.).

Лауреатом програми в номінації «Працівник апеляційного суду» у 2021 році  визначена Оксана Кузьменко, в.о. керівника апарату Миколаївського апеляційного суду.

Урочисто вручив цю почесну винагороду Оксані Кузьменко голова Миколаївського апеляційного суду Микола Міняйло.

Відзнака «Юрист року Миколаївщини» заснована ГО «Союз юристів Миколаївщини» за підтримки Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Це програма, яка покращує імідж області, сприяє зміцненню зв’язків між юристами державного і громадського секторів, органів місцевого самоврядування.

«Юрист року Миколаївщини» - засіб для визнання заслуг висококваліфікованих юристів перед Миколаївщиною, популяризації професії юриста, відзначення засобів масової інформації за вагомий внесок в розвиток правової культури суспільства, підвищення рівня довіри громадян до спеціалістів правої сфери. Це перший та єдиний регіональний проєкт в Україні, який об’єднав юристів державної сфери, громадського та приватного секторів.

За 2012 – 2020 рр. вже дев’ять працівників апарату апеляційного суду заслужено отримали цю відзнаку в номінаціях «Працівник суду» та «Працівник апеляційного суду».

Від щирого серця вітаємо нашого в.о. керівника апарату Миколаївського апеляційного суду Оксану Кузьменко з нагородою!