flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Миколаївський апеляційний суд залишив під вартою підозрюваних у придбанні та збуті наркотиків, за попередньою змовою з групою осіб

07 грудня 2021, 10:19

06 грудня 2021 року апеляційний суд розглянув апеляційні скарги захисників Б. та П. в інтересах підозрюваних Ю. та К. на ухвали Центрального районного суду м. Миколаєва від 26 листопада 2021 року, якими  підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 21 січня 2022 року з правом внесення застави в розмірі 1 000 000 (один мільйон) гривень, з покладенням на них обов’язків.

Ю. та К. підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 307 КК України, а саме у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту наркотичного засобу, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний К. та Ю. діючи відповідно до спільно розробленого з невстановленими особами злочинного плану придбали наркотичні засоби з метою подальшого збуту, шляхом залишення у спеціально визначених місцях (так звані «закладки»).

За результатами розгляду апеляційних скарг Миколаївським апеляційним судом постановлено ухвали, відповідно до яких ухвали Центрального районного суду м. Миколаєва від 26 листопада 2021 року - залишені без змін, а апеляційні скарга -  без задоволення.