flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Миколаївському апеляційному суді відбудуться тактико – спеціальні навчання з антитерористичної тематики

21 вересня 2021, 16:32

24 вересня 2021 року з 9:30 до 15:00 год. в приміщенні Миколаївського апеляційного суду координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Миколаївській області проведе тактико-спеціальні навчання за темою: «Підготовка та проведення антитерористичної операції за планами «Бумеранг»

До навчання залучаються: члени координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Миколаївській області та її штабу, сили і засоби УСБУ в Миколаївській області, ГУ Національної поліції в Миколаївській області, Управління патрульної поліції в Миколаївській області, Управління поліції охорони в Миколаївській області, Територіального управління Служби судової охорони в Миколаївській області, Управління ДССЗЗІ України в Миколаївській області, 19 полку охорони громадського порядку НГУ (військова частина №3039), Південного регіонального управління Державної прикордонної Служби України, ГУ ДСНС в Миколаївській області, Миколаївської обласної державної адміністрації, Управління з питань цивільного захисту Миколаївської облдержадміністрації, Управління охорони здоров’я Миколаївської ОДА, Миколаївської мерії, група умовних терористів.

Під час навчань передбачено проведення обмежувальних заходів на окремих територіях, можливість перевірки документів громадян, догляду автомобільного транспорту.

В зв’язку з чим, 24 вересня 2021 року  з 09:15 до 15:00 год. до будівель суду буде обмежений допуск відвідувачів.

Звертаємо увагу, що відділ забезпечення автоматизованого розподілу судових справ та діловодства (канцелярії) Миколаївського апеляційного суду прийматиме документи в період з 8:00 - 09:15 год. та з 15:00 - 15:45 год.

Враховуючи вищезазначене, просимо, за можливості, надсилати документи до суду засобами поштового (54001, м. Миколаїв, вул. 68 Десантників 2) або електронного зв’язку (inbox@mka.court.gov.ua).