flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися урочисті збори з нагоди Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України

20 серпня 2021, 16:36

Сьогодні в Миколаївському апеляційному суді відбулися урочисті збори з нагоди 30-ї річниці Дня Незалежності України.

Голова апеляційного суду Микола Міняйло звернувся до колективу із вітальною промовою, у якій висловив слова вдячності кожному за сумлінну щоденну працю на благо країни для забезпечення конституційних прав, свобод та законних інтересів людини і громадянина.

24 серпня 1991 року – визначний день вітчизняної історії, що став епохальною датою в еволюційному розвитку України як суверенної, демократичної, правової держави.

Незалежність України відтворює загальнодержавну ідею і духовне оновлення, сприяє подальшому утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови нашої України як демократичної, правової , економічно міцної держави.

Усі ми прагнемо жити у квітучій країні, де кожен має можливість гідно працювати та відпочивати, але ніхто, крім нас самих, не зробить Україну суверенною, міцною, вільною й соціальною державою.

В продовження урочистостей голова суду з нагоди Дня Незалежності України, за багаторічну сумлінну працю та вагомий особистий внесок у розвиток судочинства вручив нагрудний знак Верховного Суду «За сумлінну працю» суддю у відставці Губі О.О.

З нагоди державних свят – Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України очільник суду вручив почесні грамоти та подяки кращим працівникам суду.

Від Державної Судової Адміністрації – помічнику судді Богданову Богдану та головному спеціалісту Біліченко Ірині.

Оголошена подяка від Миколаївської обласної державної адміністрації: помічнику голови суду Дудар Ірині, помічнику судді Завтурі Ользі, провідному спеціалісту Завірюсі Інні, провідному інженеру-програмісту Павлову Максиму.

Від Ради суддів України помічникам суддів Сауленко Ірині та Грабовецькій Олені, начальнику відділу Скотар Юлії, головному спеціалісту Бондарюк Юлії.

Нагороджено Почесними грамотами та Подяками Миколаївської обласної ради за вагомий особистий внесок у розбудову та утвердження української державності, зміцнення законності і правопорядку, високий професіоналізм  секретаря судового засідання Богуславську Олену, помічника судді Вертелецьку Вікторію, начальника відділу  Жиркова Едуарда.

За тривалу сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у зміцнення авторитету судової влади нагороджено Почесними грамотами Миколаївського апеляційного суду головних спеціалістів Горбатову Юлію та Пронькіну Інну, секретарів судового засідання Горенко Юлію, Цуркан Інну, старшого розпорядника Томашевського Олега, помічників суддів Сєрікову Анастасію, Рудника Євгена, прибиральниць службових приміщень Будкевич Наталю, Тюренкову Любов.

Також подяки Миколаївського апеляційного суду були оголошені працівникам територіального управління Служби судової охорони у Миколаївській області Суворову Роману, Карватку Максиму, Момоту Миколі, Комару Павлу, Комнатному Вадиму.