flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Голови Миколаївського апеляційного суду Миколи Міняйла з визначними святами української державності -Днем Державного Прапора України та з 30-ю річницею Незалежності України!

20 серпня 2021, 10:19

Шановні українці !

У цей святковий день наші серця сповнюються світлими надіями на щасливе майбутнє! Ми відзначаємо 30 - річницю Дня Незалежності України!

24 серпня 1991 року – визначний день вітчизняної історії, що став епохальною датою в еволюційному розвитку України як суверенної, демократичної, правової держави.

Сьогодні усі ми, українці, маємо щастя жити у своїй власній країні – і водночас мусимо докладати зусиль заради її захисту та розвитку! Перед Україною та її громадянами складні й великі завдання, але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави.

Щиро бажаю Вам мирного неба, добробуту та натхнення для нових здобутків в ім’я нашої Батьківщини та її процвітаючого майбутнього!

Нехай кожен прийдешній день буде наповнений радісними митями!

Натхнення всім українцям, щастя і гармонії! Тепла та нових досягнень! Любіть Україну всім серцем! Любіть її простори, її мову, її вітер, її трави…

З Днем Незалежності України!

 

З повагою

Голова Миколаївського апеляційного суду    Микола Міняйло