flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Миколаївського апеляційного суду взяв участь у офіційній церемонії відкриття Служби судової охорони в Южноукраїнському міському суді Миколаївської області

15 липня 2021, 10:58

14 липня 2021  року Южноукраїнський міський суд Миколаївської області перейшов під захист Служби судової охорони.

На офіційній церемонії відкриття були присутні голова Миколаївського апеляційного суду, начальник ТУ Служби судової охорони Миколаївської області, працівники поліції, Южноукраїнський міський голова, керівництво та колектив Южноукраїнського міського суду.

З вітальним словом виступив голова Миколаївського апеляційного суду Микола Міняйло, який безпосередньо сприяв створенню Служби судової охорони в області, побажав присутнім успіхів, професіоналізму та плідної співпраці.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони в Миколаївській області представив працівників Служби судової охорони, які забезпечуватимуть безпеку роботи суду та підтримувати в ньому громадський порядок.

Голова Южноукраїнського міського суду Олександр Савін звернувся до присутніх та зазначив, що відтепер суд охоронятимуть професіонали своєї справи, які готові гарантувати особисту безпеку працівників суду та побажав усім співробітникам Служби судової охорони успіхів у починаннях і подальшої плідної співпраці.

Відтепер на Миколаївщині під опікою Служби судової охорони перебувають 16 судів та органів системи правосуддя України.