flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання Голови Миколаївського апеляційного суду Миколи Міняйла з нагоди Дня державної служби України!

23 червня 2021, 09:16

Шановні державні службовці!

від колективу Миколаївського апеляційного суду та від мене особисто щиро вітаємо Вас із професійним святом - Днем державної служби України!

 

Працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави  –  відповідальна справа. Від її виконання залежить успіх політичних, економічних та  соціальних перетворень, добробут людей.

Упевнений, що запорукою успішного виконання намічених  завдань та поставлених цілей є самовідданість  своїй справі, професіоналізм та невичерпна енергія тих, хто присягнув вірно служити українському народові,  адже саме на Ваші плечі покладена вкрай  важлива суспільна функція –  розбудовувати державу, сформувати рівень довіри суспільства  до влади та її авторитет.

В цей день щиро бажаю Вам міцного здоров’я, бадьорості духу, натхнення у Вашій нелегкій та відповідальній роботі, а ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян.

Щиро зичу Вам терпіння та витримки у всіх життєвих випробуваннях, миру, благополуччя, успіхів та нових здобутків, а кожен день Вашого життя щоб був щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні відповідального професійного обов’язку!