flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Миколаївський апеляційний суд нагадує громадянам та учасникам процесу про роботу суду в період карантину в «зеленій» зоні

18 червня 2021, 14:31

16 червня 2021 року Кабінет Міністрів України продовжив дію карантину в Україні до 31 серпня 2021 року, при цьому на всій території країни встановлюється “зелений” рівень епідемічної небезпеки, про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я України.

В  таких умовах у громадському транспорті та під час масових заходів або відвідування приміщень всі учасники мають дотримуватись маскового режиму. Відповідно робота закладів громадського харчування, розважальних закладів (нічних клубів), кінотеатрів та залів інших сфер культури, проведення інших масових заходів дозволяється за умов носінням масок та забезпечення засобами індивідуального захисту працівників.  

При цьому дотримання маскового режиму є не обов'язковим за умови наявності у всіх учасників та організаторів заходу одного з таких документів:

  • негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР (не більше як за 72 години до проведення заходу),
  • негативний результат експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 (не більше як за 72 години до проведення заходу),
  • документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації від COVID-19 вакцинами, включеними ВООЗ до переліку дозволених для використання у надзвичайних ситуаціях.

Миколаївський апеляційний суд продовжує здійснювати правосуддя в умовах карантинних обмежень згідно  уніфікованих рекомендаціій для всіх судів України щодо безпечної роботи в умовах карантину, затверджених Вищою Радою Правосуддя  від 1 квітня 2021 року.

Документ стосується доступу до правосуддя, організації робочого процесу та протиепідемічних заходів у приміщенні та на робочому місці.

Службою судової охорони здійснюється допуск осіб до приміщення суду виключно у засобах індивідуального захисту та після температурного скринінгу. Кожен відвідувач може скористатися засобом для дезінфекції рук встановленим у вестибюлі суду.

Просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

Також, рекомендуємо брати участь у судових засіданнях у режимі відеоконференції та звертатися до Миколаївського апеляційного суду через електронні засоби комунікації та поштові служби.

Звернутися до Миколаївського апеляційного суду можна:

 - через поштові відправлення шляхом подачі кореспонденції на адресу суду: 54001, м. Миколаїв, вул. 68 Десантників, 2;

за допомогою електронної пошти: inbox@mka.court.gov.ua;

 - за телефонами відділів суду, які розміщені на офіційному вебсайті у розділі «Про суд» підрозділі «Контакти відділів Миколаївського апеляційного суду»:

телефон відділу забезпечення діяльності судової палати у цивільних справах – (0512) 50-17-31, 50-17-32;

телефон відділу забезпечення діяльності судової палати у кримінальних справах – (0512) 50-17-45, 50-17-25;

телефон відділу забезпечення автоматизованого розподілу судових справ та діловодства (канцелярія) – (0512) 50-17-04.