flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання голови Миколаїського апеляційного суду з нагоди 30-річчя утворення системи господарських судів України

04 червня 2021, 13:13

Шановні судді та працівники апарату господарських судів!

 

Від мене особисто та від імені усього колективу Миколаївського апеляційного суду  прийміть найщиріші привітання з 30-ю річницею утворення системи господарських судів України!

Щоденно, виявляючи принциповість, наполегливість, чесність та високий професіоналізм, Вам випала велика честь і на Вас покладена велика відповідальність здійснювати правосуддя у господарських відносинах.

Ви розглядаєте справи, що виникають при укладанні, зміні, розірванні і виконанні господарських договорів, справи про банкрутство, справи, що виникають з корпоративних відносин у спорах між господарським товариством та його учасником, справи у спорах щодо обліку прав на цінні папери, справи у спорах, що виникають із земельних відносин, в яких беруть участь суб'єкти господарської діяльності та багато інших – і в усіх цих справах Ви чітко дотримуєтесь законності та справедливості.

Нехай на Вашому боці завжди будуть Закон, Правда та Справедливість, а творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають Вас.

Бажаю досягати поставлених цілей, здобувати лише перемоги та відчувати повагу від колег і відвідувачів суду!

Добра Вам, здоров'я, миру, родинного затишку і впевненості, що Ваша праця завжди матиме великі успіхи у благородній справі забезпечення процвітання української держави.

 

 

                                                               З повагою

                                                               Голова Миколаївського

                                                               апеляційного суду                                                               М.МІНЯЙЛО