flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Миколаївського апеляційного суду взяли участь у семінарі щодо забезпечення єдності судової практики

31 травня 2021, 12:00

28 травня 2021 року голова Миколаївського апеляційного суду Микола Міняйло та судді судової палати у кримінальних справах Олена Фаріонова та Оксана Куценко взяли участь у семінарі на тему «Окремі питання здійснення Верховним Судом повноважень щодо забезпечення єдності судової практики: матеріально-правовий та процесуальний аспекти», який відбувся в приміщенні  Херсонського апеляційного суду.

                                         и 

Під час семінару була обговорена низка актуальних питань застосування кримінального та кримінального процесуального законодавства, останні правові позиції об’єднаної палати Касаційного кримінального суду та практика Європейського суду з прав людини.

Заступник голови Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду Валентина Щепоткіна очолила роботу семінару, який проводився також за участю голови Херсонського апеляційного суду Олександра Коровайка, голови Миколаївського апеляційного суду Миколи Міняйла. Запрошені були судді загальних місцевих та апеляційних судів Херсонської та Миколаївської областей.

В зв’язку з карантинними обмеженнями COVID-19 в Україні, спілкування відбулося з дотриманням усіх вимог, передбачених Постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із подальшими змінами).