flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про розгляд запитів про доступ до публічної інформації, розглянутих Миколаївським апеляційним судом упродовж квітня 2021 року

11 травня 2021, 16:21

Упродовж квітня 2021 року Миколаївським апеляційним судом розглянуто та надано обґрунтовані відповіді на 3 запити про доступ до публічної інформації (2 запити надійшло електронною поштою, 1 поштовим відправленням).

У вказаних документах запитувачі, посилаючись на право доступу до інформації, гарантоване Законом України «Про доступ до публічної інформації», просили надати відповіді на низку питань.

У межах своїх повноважень Миколаївським апеляційним судом інформацію надано на запити, які стосувалися відомостей, розпорядником яких є суд, зокрема:

- щодо порядку проведення НСРД;

- щодо розміру матеріальної допомоги в 2020-2021 рр., а також розміру премій та стимулюючих виплат працівникам апарату суду в січні-березні 2021 року;

- щодо середньооблікової чисельності працівників апарату суду за перший квартал 2021 року та їх загальний розмір середньої заробітної плати.

 За результатами розгляду зазначених запитів апеляційним судом були надані повні та обґрунтовані відповіді, у строки, передбачені законодавством.

Крім того, упродовж квітня 2021 року працівниками відділів забезпечення діяльності судових палат, відділом із забезпечення діяльності керівництва суду в телефонному режимі надавались відповіді на усні запити про доступ до публічної інформації. Зазначені запити стосувалися, зокрема, роботи апеляційного суду у період карантину, строків та порядку розгляду справ у Миколаївському апеляційному суді, порядку оскарження судових рішень та строків, графіку і порядку прийому громадян керівництвом суду тощо.