flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Миколаївського апеляційного суду продовжує робочі візити судами Миколаївщини

29 квітня 2021, 10:53

Голова Миколаївського апеляційного суду Микола Міняйло та начальник територіального управління Служби судової охорони у Миколаївській області Сергій Драчевський продовжують здійснювати робочі візити судами Миколаївщини з метою обговорення проблеми оптимізації мережі місцевих загальних судів області, а також подальші кроки взяття під захист приміщень цих судів підрозділами територіального управління Служби судової охорони.

28 квітня вони відвідали Южноукраїнський міський та Новоодеський районний суди Миколаївської області.

Микола Міняйло заслухав думки та пропозиції колективів судів щодо напрямків роботи для пошуку виходу із кризової ситуації, яка склалася у судовій системі.

Окрім зустрічей з колективами зазначених судів, голова апеляційного суду зустрівся з мером міста Вознесенська Євгенієм Величком. Говорили про особливості співпраці після реформування органів державної влади та місцевого самоврядування у зв’язку зі зміною меж районів Миколаївщини.

Наприкінці робочого візиту Микола Міняйло та Сергій Драчевський вдруге завітали до Первомайського міськрайонного суду, але цього разу вже для урочистої передачі Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області під захист Служби судової охорони.