flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів суду!!!

13 квітня 2021, 17:02

Згідно зі змінами, які прийняті постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. № 104 з 24 лютого 2021 року на території України діє адаптивний карантин і продовжується загальний карантин у зв’язку з пандемією коронавірусу до 30 квітня 2021 року.

В залежності від епідемічної ситуації на території України в цілому або на території її окремих регіонів буде встановлюватися «зелений», «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території Миколаївської області з 00 години 00 хвилин 27 березня 2021 року встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 та застосовані обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки». 

З особливостями роботи Миколаївського апеляційного суду в умовах карантину ви можете ознайомитись на нашому офіційному вебсайті «Миколаївський апеляційний суд» в розділі «Громадянам» в підрозділі «Особливості роботи в умовах карантину». У вказаному підрозділі ви знайдете всю корисну інформацію стосовно роботи суду в умовах карантину в залежності від епідемічної ситуації, яка складається на території Миколаївщини.

Крім того, на неодноразові запитання громадян щодо графіку особистого прийому громадян відвідувачів суду ВІДПОВІДАЄМО, що тимчасово, у період дії карантинних обмежень призупинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду.

Повну інформацію щодо графіку особистого прийому громадян керівництвом Миколаївського апеляційного суду розміщено на нашому офіційному вебсайті «Миколаївський апеляційний суд» в розділі «Громадянам» в підрозділі «Інформація для громадян» «Графік та правила прийому громадян» «Графік особистого прийому громадян керівництвом Миколаївського апеляційного суду». Даний розділ містить примітку, яка діє на час карантинних обмежень.

Рішенням ВРП від 01 квітня 2021 року надано уніфіковані рекомендації для судів усіх інстанцій та юрисдикцій щодо безпечної роботи в умовах карантину, з якими можна ознайомитися тут.

До того ж, звертаємо увагу на альтернативні способи звернення до суду в умовах карантину!

Отже, інформацію щодо руху справ можливо отримати у робочий час щоденно з 08:00 до 17:00 години у телефонному режимі, за номерами:

- (0512) 50-17-25 відділ із забезпечення діяльності судової палати у кримінальних справах;

- (0512) 50-17-31 – відділ із забезпечення діяльності судової палати у цивільних справах.

Подати свої документи Ви можете надіславши їх електронною поштою на адресу: inbox@mka.court.gov.ua.

Звертаємо вашу увагу на те, що діє підсистема «Електронний суд» – чудова можливість звернутися до суду не виходячи з дому та не наражаючи себе та оточуючих на небезпеку захворіти COVID-19.

Нагадуємо алгоритм дій реєстрації в підсистемі «Електронний суд»:

перейшовши за посиланням: https://cabinet.court.gov.ua та натиснувши «Увійти» перед вами з’явиться «Вхід по ЕЦП» з обов’язковими полями, які потрібно заповнити:

  • вибрати зі запропонованого списку центр сертифікації ключів;
  • вибрати файл особистого ключа;
  • ввести пароль захисту ключа;
  • вибрати «Продовжити».

Далі перед вами з’явиться сторінка, де необхідно ввести анкетні дані. Прізвище, ім’я, по батькові особи та ІПН автоматично будуть заповнені з даних ЕЦП, необхідно вказати дату вашого народження, стать, контактний номер телефону, який буде підтверджений за допомогою SMS (зауважуємо - один номер телефону не можна використовувати на різні облікові записи) та електронну адресу, яка буде підтверджена через код, що прийде в особисті повідомлення (звертаємо увагу - одну електронну пошту не можна використовувати на різні облікові записи). Поставивши відмітку «Я даю згоду на обробку та збереження моїх персональних даних» слід вибрати «Підтвердити», після чого буде здійснено вхід в обліковий запис.

Детальна та покрокова інструкція щодо реєстрації в підсистемі «Електронний суд» міститься за посиланням: https://youtu.be/bD83fM28x3I, а за цим посиланням ви знайдете корисну інформацію, що собою представляє згадана підсистема: https://wiki.court.gov.ua/pages/viewpage.action?pageId=6848551