flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів суду!

16 березня 2021, 15:07

Згідно зі змінами, які прийняті постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. № 104 з 24 лютого 2021 року на території України діє адаптивний карантин і продовжується загальний карантин у зв’язку з пандемією коронавірусу до 30 квітня 2021 року.

В залежності від епідемічної ситуації на території України в цілому або на території її окремих регіонів буде встановлюватися «зелений», «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Станом на 15 березня 2021 року Миколаївщина входить до «оранжевого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

З особливостями роботи Миколаївського апеляційного суду в умовах карантину ви можете ознайомитись на нашому офіційному вебсайті «Миколаївський апеляційний суд» в розділі «Громадянам» в підрозділі «Особливості роботи в умовах карантину». У вказаному підрозділі ви знайдете всю корисну інформацію стосовно роботи суду в умовах карантину в залежності від епідемічної ситуації, яка складається на території Миколаївщини.

Крім того, на неодноразові запитання громадян щодо графіку особистого прийому громадян відвідувачів суду ВІДПОВІДАЄМО, що тимчасово, у період дії карантинних обмежень призупинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду.

Повну інформацію щодо графіку особистого прийому громадян керівництвом Миколаївського апеляційного суду розміщено на нашому офіційному вебсайті «Миколаївський апеляційний суд» в розділі «Громадянам» в підрозділі «Інформація для громадян» «Графік та правила прийому громадян» «Графік особистого прийому громадян керівництвом Миколаївського апеляційного суду». Даний розділ містить примітку, яка діє на час карантинних обмежень.