flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про розгляд запитів щодо доступу до публічної інформації, надісланих до апеляційного суду у листопаді 2020 року

04 грудня 2020, 10:48

Упродовж листопада 2020 року до Миколаївського апеляційного суду надійшло 6 запитів, в яких запитувачі, посилаючись на право доступу до інформації, гарантоване Законом України «Про доступ до публічної інформації», просили надати ту чи іншу інформацію.

 З них 4 запити надійшли в електронному вигляді, 2 – поштовими відправленнями.

Інформацію надано на запити, які стосувалися інформації, розпорядником якої є Миколаївський апеляційний суду, зокрема:

- відомостей щодо вихідного номеру за яким було направлено копію ухвали апеляційного суду у кримінальному провадженні для виконання;

- щодо розгляду цивільної справи Миколаївським апеляційним судом;

- щодо розміру фонду преміювання на 2020 рік та щодо працівників, яким у 2020 році була надана матеріальна допомога на соціально-побутові потреби.

За результатами розгляду вказаних запитів апеляційним судом були надані повні та обґрунтовані відповіді, у строки, передбачені законодавством.

 Крім того, упродовж листопада 2020 року працівниками відділів забезпечення діяльності судових палат, відділом із забезпечення діяльності керівництва суду  в телефонному режимі надавались відповіді на усні запити про доступ до публічної інформації.

 Зазначені запити стосувалися, зокрема, строків та порядку розгляду справ у Миколаївському апеляційному суді, порядку оскарження судових рішень та строків, графіку та порядку прийому громадян керівництвом суду тощо.