flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд перегляне запобіжний захід працівнику поліції, який підозрюється у неправомірній вигоді

26 липня 2019, 11:29

   У провадженні Миколаївського апеляційного суду перебуває апеляційна скарга захисника в інтересах підозрюваного Х. на ухвалу слідчого судді Заводського районного суду міста Миколаєва від 18 липня 2019 року, якою до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

   Додатково, підозрюваному відповідно до частини 5 статті 182 КПК України визначено заставу у розмірі 350 000 грн., та у разі внесення якої на підозрюваного покладено обов’язки передбачені частиною 5 статті 194 КПК України.

   41-річний громадянин органами досудового розслідування підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України - прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.

   Довідково: Громадянин Х. органами досудового розслідування підозрюється у тому, що  обіймаючи посаду заступника начальника одного з відділень поліції Миколаївщини вимагав, а згодом, в рамках проведення контролю за вчиненням злочину, одержав від громадянина М. неправомірну вигоду в сумі 26 000 грн. за невтручання в його підприємницьку діяльність та не складання на нього адміністративного протоколу.

 

   Розгляд справи відбудеться 29 липня 2019 року о 11.00 год.

 

    Прес-служба Миколаївського апеляційного суду