flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудеться перегляд запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві подружжя фермерів на Миколаївщині

26 липня 2019, 11:26

   У провадженні Миколаївського апеляційного суду перебувають апеляційні скарги захисника в інтересах підозрюваного К. та підозрюваного К. на ухвалу слідчого судді Центрального районного суду міста Миколаєва від 11 липня 2019 року, якою до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 08 вересня 2019 року.

    44-річний громадянин органами досудового розслідування підозрюється у вчиненні злочинів передбачених пунктами 1, 6 частини  2 статті 115 КК України (умисне вбивство двох або більше осіб з корисливих мотивів) та частиною 4 статті 187 КК України (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень)

   Довідково: Громадянин К. органами досудового розслідування підозрюється у вбивстві родини фермерів на Миколаївщині - 71-річного голови фермерського господарства та його 64-річної дружини, яке трапилось на початку травня цього року. Також, чоловік підозрюється у заволодінні майна подружжя, а саме: мобільного телефона, ювелірних виробів і документів.

 

   Розгляд справи відбудеться 29 липня 2019 року о 10.30 год.

 

 

    Прес-служба Миколаївського апеляційного суду