flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудеться перегляд запобіжного заходу трьом підозрюваним у підриві банкомата

16 листопада 2018, 16:01

    До Миколаївського апеляційного суду надійшли апеляційні скарги прокурора на ухвали слідчого судді Корабельного районного суду міста Миколаєва, якими до підозрюваних громадян К. та С. застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту та апеляційна скарга захисника в інтересах підозрюваного Б. на ухвалу слідчого судді цього ж суду, якою до підозрюваного Б. застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

    Громадяни К., С. та Б. органами досудового розслідування підозрюються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених:

    - частиною 3 статті 15 КК України - замах на вчинення злочину є незакінченим, якщо особа з причин, що не залежали від її волі, не вчинила усіх дій, які вважала необхідними для доведення злочину до кінця;

    - частиною 3 статті 185 КК України - крадіжка (таємне викрадення чужого майна) поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому

    - частиною 4 статті 185 КК України - крадіжка, вчинена у великих розмірах.

 

     Розгляд справ відбудеться 19 листопада 2018 року о 13.10 год., 13.30 год. та 14.00 год.

    Нагадаємо, вночі 09 листопада на проспекті Корабелів група осіб пошкодила банкомат шляхом його підриву з метою викрадення коштів. Вже через півгодини п'ятьох осіб було затримано. Також, ці ж особи підозрюються у крадіжках здійснених у місті Миколаєві упродовж вересня листопада цього року.

    Миколаївський апеляційний суд завжди сприяє журналістам у виконанні ними своїх професійних обов’язків.

    За більш детальною інформацією по справі: прес-служба суду Хомин Юлія Михайлівна - тел. (0512) 50-17-20.

 

    Прес-служба Миколаївського апеляційного суду