flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У працівника суду виявлено COVID-19

02 вересня 2020, 08:26

У Миколаївському апеляційному суді зафіксовано випадок захворювання на коронавірус. З метою запобігання поширення захворювання, керівництвом суду було організовано проходження тестування на COVID-19 усіх контактних осіб, які є працівниками суду. За результатами проходження тесту у інших працівників COVID-19 не виявлено.

Вжито заходів для безпечного перебування в приміщенні суду. Було проведено прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь та ряд інших необхідних дезінфікуючих та профілактичних заходів. Крім того, протягом дня на постійній основі проводиться прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь та кварцування приміщення. Усі працівники забезпечені засобами індивідуального захисту та рекомендовано і надалі сумлінно дотримуватися карантинних обмежень.

Звертаємо увагу, що співробітниками служби судової охорони допускаються до приміщення суду громадяни виключно у захисних масках та після вимірювання температури.

Миколаївський апеляційний суд продовжує працювати в звичному режимі задля забезпечення кожному доступу до правосуддя.

Однак, для убезпечення відвідувачів та працівників суду від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень. За можливості, рекомендуємо брати участь у судових засіданнях у режимі відеоконференції та звертатися до Миколаївського апеляційного суду через електронні засоби комунікації та поштові служби. Миколаївський апеляційний суд тимчасово призупиняє проведення заходів, які не пов’язані із процесуальною діяльністю, а саме: особистий прийом громадян, екскурсії, семінари, обмежено допуск в судове засідання осіб, які не є учасниками судових засідань.

Дякуємо за порозуміння до тимчасових незручностей та профілактичних заходів, запроваджених в суді.

Разом з тим, звертаємось до усіх відвідувачів суду з проханням під час карантину перебувати в приміщенні суді у засобах індивідуального захисту.

Наполегливо просимо громадян утриматися від відвідин суду, якщо у Вас є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

З метою попередження та запобігання розповсюдженню особливо небезпечного вірусного захворювання пропонуємо Вам використати альтернативні шляхи звернення до суду а саме: шляхом подачі документів через засоби поштового зв’язку та електронної пошти суду.

Нагадуємо Вам, що отримати інформацію про рух справи можна за телефонами, що розміщенні на офіційному веб-сайті суду у розділі «Про суд» підрозділі «Контакти відділів Миколаївського апеляційного суду» https://mka.court.gov.ua/sud4812/info_sud/contacts_viddil/

Бажаємо усім бути здоровими!