flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Водій автомобіля «Lexus», який підозрюється у вчиненні смертельного ДТП залишиться під вартою

20 грудня 2019, 12:24

   Миколаївський апеляційний суд  залишив без змін ухвалу слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва від 9 грудня 2019 року, якою 21-річному громадянину обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

  Сьогодні Миколаївський апеляційний суд розглянув апеляційні скарги захисників в інтересах підозрюваного Віктора Лобанова на ухвалу слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва.

   Не погоджуючись з рішенням суду у апеляційній скарзі захисники просили колегію суддів скасувати рішення суду першої інстанції та постановити нову ухвалу, якою застосувати до їх підзахисного більш м’який запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

 

   За результатами розгляду справи Миколаївським апеляційним судом постановлено ухвалу, якою рішення Центрального районного суду м. Миколаєва залишено без змін, а апеляційні скарги захисників в інтересах підозрюваного залишено без задоволення.

 

   Довідково: 

   07 грудня 2019 року, близько 02.30 год, підозрюваний рухався за кермом автомобіля марки «Lexus IS 300» проспектом Богоявленський у напрямку вул. Південної.

   У ході руху підозрюваний виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем «Daewoo Sens», внаслідок чого водій та пасажир «Daewoo» загинули на місці ДТП.